Asiakkaamme

YRITYSTEN TOIMITILAT

Helpotusta istumatyöhön

Lukuisat ihmiset kärsivät istumatyönsä takia niska- ja hartiakivuista. Suuri osa väestöstä työskentelee konttoreissa mikä tarkoittaa istumista tietokoneen ruudun ääressä kahdeksan tuntia päivässä. 

Työnantajien huolenaiheena ovat poissaolopäivät, mitkä johtuvat usein sairastapauksista tai huonosta työergonomiasta. Pienillä toimenpiteillä voidaan ennaltaehkäistä monien tuntien edestä sairauspoissaoloja.

Roikkumista pidetään yhtenä parhaimmista tavoista helpottamaan lyhytaikaisia selkäkipuja ja siksi useat alan asiantuntijat suosittelevatkin sitä. Roikkumisella pystytään myös ehkäisemään niska- ja hartiajumeja.

"Leuanvetotanko pitäisi kuulua jokaiseen toimistoon nimittäin roikkuminen on loistavaa vastapainoa näyttöpäätetyölle." (Pessi Peura - Prime Movement)

Leuanvetotanko työpaikalle
 

Useilla toimistoilla näkyykin jo leuanvetotankoja, mutta niitä ei ole aina sijoiteltu niin, että roikkuminen olisi mahdollista. Usein leuanvetotangoissa tehdään leukoja polvet koukussa, jolloin ne on sijoitettu melko matalalle eikä tämmöisessä tangossa voida roikkua koko vartalo rentona. Suosituksena on asentaa tanko tarpeeksi korkealle ja niin, että se on irti seinästä, jotta tangossa voidaan roikkua kädet ja jalat suorana ja täysin rentona.

Lue lisää blogistamme

 

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn