TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASTIEDOISTA

Selosteessa kerromme, miten käsittelemme henkilötietoja sekä sinun oikeuksista koskien henkilötietojesi käsittelyä. Tietosuojaseloste sisältää kaikki verkkosivustossamme kerätyn tiedon, joita kerätään sähköpostin tai verkkosivumme kautta ottaessasi meihin yhteyttä. 

Käyttämällä palveluamme hyväksyt alla olevan Tietosuojaselosteen.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä

RDB Street Workout Oy / Kenguru Pro Finland

Y-tunnus 2779061-2

info@kengurupro.fi

kengurupro.fi

Rekisterin nimi

Kenguru Pro Finland asiakasrekisteri.

Rekisterin kuvaus

Henkilötietoja käytetään ainoastaan Kenguru Pro Finlandin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. 

 

Rekisterin sisältö

Etunimi, sukunimi, organisaatio ja sen nimi, paikkakunta, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdolliset tilaukseen liittyvät tiedot ja laskutustiedot.

Tietojen luovutus

Verkkosivuilla vierailevien lähettämät yhteydenottopyyntölomakkeet sekä chat-ikkunan kautta saapuvat viestit tulevat pelkästään Kenguru Pro Finlandin tietouteen eikä tietoja jaeta kolmansille osapuolille.

Asiakastietojen käyttö

Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu.

Tietojen suojaaminen

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä.

Tietojen säilyttäminen

Kenguru Pro Finland säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin tuotteiden laskutus-, toimitus- sekä takuutiedot ja muut sopimukset vaativat.

Tietosuojaselosteen muutokset

Kenguru Pro Finland pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä. 

Käyttäjää ei voida tunnistaa evästeiden avulla.

Evästeitä käytetään sivuston tarjoamiseen, sekä sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla voidaan analysoida sivuton käyttöön liittyviä tietoja. Evästeitä voidaan hyödyntää myös mainonnan kohdentamisessa.

Sivuston käyttäjä voi estää evästeiden käytön muuttamalla omia selainasetuksiaan tai tyhjentää evästeet omasta selaimestaan.

Tällöin on kuitenkin syytä huomioida, että evästeiden estäminen tai poistaminen voi vaikuttaa haitallisesti tai estää kokonaan sivuston käytön.

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn