Asiakkaamme

TALOYHTIÖT

Taloyhtiön pihasta asukkaiden yhteisöllinen alue

Nykyajan taloyhtiöt haluavat panostaa asukkaiden hyvinvointiin. Liikunta ja sosiaalinen yhteisöllisyys ovat tässä tavoitteessa hyvin tärkeitä. Esimerkiksi leuanvetotangolla ja nojapuilla lisätään pienellä panostuksella pihan käytettävyyttä ja vaikutetaan samalla asukkaiden yhteisöllisyyteen, kun omalla pihalla voidaan järjestää vaikka asukkaiden yhteistreenejä. 

Liikuntaa aikuisille lasten leikkiessä

 

Lasten viihtyvyyteen taloyhtiöissä on usein panostettu hiekkalaatikolla, keinuilla ja liukumäellä, mutta harva talo-yhtiö tarjoaa vielä tällä hetkellä liikuntamahdollisuutta myös aikuisille. Tähän on mahdollista saada muutos jo pienellä panostuksella. Aikuiset voivat saada aktiivista ja tehokasta liikuntaa samalla kun lapset leikkivät samalla pihalla. 

Turvallisuus erityisen tärkeää

 

Taloyhtiöiden pihojen turvallisuus on erityisen tärkeää, sillä kuntotelineitä hyödyntävät usein sekä lapset että aikuiset. Tästä syystä telineidemme tolpat ovat pyöreät ja tankojen korkeus on käyttäjäryhmän mukaan säädettävissä ja tarvittaessa myös muutettavissa. Tarjoamme taloyhtiöiden kuntotelineiden turvaksi alan turvallisinta SofSurfaces duraSAFE turva-alustaa, jonka standardi on vaadittuakin standardia korkeampi. 

Valmis, yhdistelty tai suunniteltu kokonaisuus

Valitse valmis kokonaisuus tai yhdistele eri valikoimia ja suunnittele itse. Voit myös antaa suunnittelutyön asiantuntijoidemme hoidettavaksi, jolloin ilmoitat vain käytettävissä olevan pinta-alan ja käyttäjäryhmän - ja suunnittelemme ehdotuksen kokonaisuudesta puolestasi! 

Kuntosali talon asukkaille

Kerrostalon kerhotiloihin tai ulkorakennukseen rakennettu kuntosali on mielekäs lisä monelle taloyhtiön asukkaalle. Jotta asuminen samassa talossa kuntosalin kanssa olisi mielekästä, on syytä suunnitella tila heti alussa toimivaksi. Lattiaan kannattaa panostaa, sillä pudotetut painot aiheuttavat melko suuren äänen sekä kuntosalin tilaan kuin myös rakenteita pitkin muihin kerroksiin. DuraTRAIN kuntosali kumilaatalla pystytään suojaamaan kuntosalin lattiaa sekä vaimentamaan haitalliset melut.

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn