SuperPark Jyväskylässä nyt näyttävä Kenguru Pro telinekokonaisuus!

SuperPark avasi uuden puiston Jyväskylään viime viikonloppuna, jossa ensimmäiset kävijät ovat jo päässet vierailemaan muutaman päivän ajan. SuperParkin uusimmassa aktiviteettipuistossa on nyt sekä lasten että aikuisten iloksi ja hyödyksi näyttävä ja monipuolinen Kenguru Pro -street workout kokonaisuus, joka on kaikkien SuperPark Jyväskylän kävijöiden vapaassa käytössä!

"Maailmalla jo hyvin tunnetut street workout telineemme eivät jää huomaamatta SuperParkissakaan, sillä värinä on räväkkä kirkkaanpunainen. SuperParkin kokonaisuus on kompakti, mutta hyvin monipuolinen - samanlaista kokonaisuutta on käytetty useimmissa street workoutin world cup -kilpailuissa, joten kokonaisuus soveltuu loistavasti perinteisen kehonpainoharjoittelun lisäksi myös maailmanmestaruustason street workoutin freestyle-harjoitteluun", sanoo Kenguru Pro Finlandin edustaja Mikael Heltimoinen.

Normaalia leveämmät tangot ja korkeammat nojapuut palvelevat street workoutin freestyle-harjoittelijoita, minkä lisäksi tankoja on usealla eri korkeudella, joten telineitä pääsee hyödyntämään myös kaikki muut eri ikäiset ja -pituiset kehonpainoharjoittelusta innostuneet.

Tässä muutama kuva SuperPark Jyväskylän avajaisten innokkaista treenaajista:

Toivotamme harrastajille mielekkäitä kokemuksia ja unohtumattomia treenejä telinellämme!

SuperPark Jyväskylän verkkosivuille

P.S. Tägää meidät Instagramissa tai Facebookissa #kenguruprofinland niin voit päästä tuleviin julkaisuihimme!

Julkaisut
Arkisto
Hae tagilla
Seuraa meitä
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn