Referenssit

Keravan street workout puisto.jpg

Keravan Kaupunki

​Keravan Kaupunki suunnitteli Street Workoutin 2019 vuoden Suomen mestarin Tatu Vihron ja Kenguru Pro Finlandin kanssa yhdessä puiston mistä löytyy välineet niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin harrastajalle. Puisto sijaitsee Salavapuistossa lähellä Savion juna-asemaa.

Osoite: Koivikontie 7, 04260 Kerava

Hämeenlinnan Kaupunki - Street Workout -

Hämeenlinnan Kaupunki

Hämeenlinnan Kaupunki hankki Kenguru Pro street workout K-001, K-018 & muokatun K-031 kokonaisuuden Siirin asuinalueelle. Treenipaikka sijaitsee Luistelijankujan päästä alkavan lenkkipolun alkupäässä.

Osoite: Luistelijankuja, 13270 Hämeenlinna

LIFW.jpg

LIFW-Hyvinvointikeskus

​Lean In Five Weeks avasi hyvinvointikeskuksensa 3.9.2018 osoitteeseen Valimotie 21, Helsinki. Pääsimme osallistumaan keskuksen varustamiseen toimittamalla  5,08cm paksuista duraTRAIN kumilaattaamme vapaapainoalueelle, mikä kattaa suurimman osan treenitilasta tarjoten mahdollisuuden treenata huoletta vapaapainoilla.

Super Park Uppsala

Super Park Uppsala

Ruotsin ensimmäinen Super Park avattiin 18.8.2018 Uppsalassa.

Saimme olla mukana rakentamassa puistoa street workout alueen osalta.

Toimitimme ja asensimme alueelle kokonaisuuden mikä sisältää kahdet nojapuut, apinapuut sekä kolme eri korkeudella olevaa leuanvetotankoa.

Street Workout -telineet mökillä

Telineet mökillä

Entisen Street Workout -joukkue Red Diamond Barsin telineet saivat uuden kodin luonnonkeskeltä. Suomen Talent -ohjelmastakin tuttu punainen Kenguru Pro -kokonaisuus on nähty lisäksi Helsingin Narinkkatorilla sekä Tampereen SGGF messuilla. Nyt tämä legendaarinen kokonaisuus on löytänyt lopullisen asuinalueen vihreästä ympäristöstä. 

 

Telineitä ei ole asennettu maahan vaan ne seisovat metallilevyjen päällä eli kokonaisuus on siirrettävissä mikäli näin myöhemmin halutaan. Käyttämällä metallista-alustaa telineillä, voidaan säilyttää luonto koskemattomana telineiden alla eikä maaperään tarvitse välttämättä koskea. On kuitenkin huomioitava, että maaperä on tasainen ja tällä kertaa maata jouduttiin tasoittamaan.

Bouldertehdas street workout -telineet.j

Bouldertehdas Turussa

​Turussa sijaiteva Bouldertehdas on hankkinut itselleen Kenguru Pro:n telinekokonaisuuden monipuolistamaan asiakkaidensa treenimahdollisuuksia. Halliin toivottiin kompaktia kokonaisuutta, sillä ylimääräistä tilaa ei ollut hirveästi vapaana, mutta tarpeeksi mahduttamaan WC setup -kokonaisuuden mikä on n. 2x3 metriä mitoiltaan. Samanlaista kokonaisuutta on käytetty mm. Kenguru Pro World Cup Stage kilpailuissa sekä Suomen Talentissa street workout porukan esiintymisessä.

Street workout Kalajoki Super Park

Super Park Kalajoki

Kalajoen Super Park on ensimmäinen Super Park, mistä löytyy ulkopuisto ja ensimmäinen Kenguru Pro ulkotelinekokonaisuus julkiseen käyttöön. Telinekokonaisuus on hyvin vastaavanlainen kuin Mikkelin Super Cornerissa. Tämä kokonaisuus tarjoaa aloittelijalle ja kokeneemmallekin harrastajalle puitteet monipuoliseen treenaamiseen.

Telineet omalla pihalla.jpg

​Unelmien treenipaikka takapihallani

​Tällä kokonaisuudella pystyy treenaamaan monipuolisesti sen pienestä koosta huolimatta. Kehonpainoharjoittelu vaatii mielikuvitusta ja luovuutta, minkä ansiosta yksinkertaisillakin kokonaisuuksilla voidaan toteuttaa kymmeniä eri harjoituksia.

Telineet omakotitalon pihalla

Telineet omakotitalon pihalla

​Tämä kokonaisuus suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa palvelemaan koko perheen tarpeita niin lapsien kuin aikuistenkin osalta. Lähtökohtana oli tiedostaa minkälaista treeniä kokonaisuudella haluttiin tehdä ja sen pohjalta etsimme sopivaa kokonaisuutta.

IMG_4989 min.jpg

Training For Warrios Kerava

​TFW Kerava valitsi duraTRAIN laatat sekä ruohomaton tarjoamaan monipuolisen treenialustan uudelle salilleen.

TFW Kerava aukesi 02.05.2018 osoitteessa Palopellonkatu 7, 04250 Kerava

tfw 1.jpg

Training For Warriors Stadi - Kuntosali taistelijoille

TFW valitsi SofSurfacen DuraTRAIN laatat suojaamaan uuden toimipisteensä lattiaa ja vaimentamaan melua.

TFW Stadi aukesi 09.04.2018 osoitteessa Ruoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki

IMG-20180519-WA0011.jpg

SuperCorner Mikkeli - Aktiviteettipuisto

Mikkelin Saimaa Stadiumin yhteyteen avattiin SuperCorner, mihin asensimme Suomen suurimman Street Workout sisäkokonaisuuden. Kokonaisuus on hyvin monipuolinen ja mahdollistaa niin perinteisen kehonpainharjoittelun kuin myös freestyle street workoutin harrastamisen. SuperCorner on perheystävällinen paikka kokeilla erilaisia lajeja ja sen takia kokonaisuudellammekin voi harrastaa niin lapset kuin aikuisetkin.

IMG_4635.JPG

Training For Warriors Kilo - Kuntosali taistelijoille

​TFW valitsi SofSurfacen DuraTrain laatat suojaamaan uuden toimipisteensä lattioita ja vaimentamaan melua.

TFW Kilo aukeaa 16.11.2017 osoitteessa Vitikka 4, 02630 Espoo

IMG_0883.JPG

YouMove Hyvinkää - Liikuntakeskus

​YouMove – luonnollisen liikunnan keskus opettaa suomalaisia liikkumaan oikein. YouMove tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua luonnollisesti ja monipuolisesti sekä tuo ammattimaisen kehonhallinnan valmennuksen kilpaurheiluun lajivalmennuksen tueksi. YouMove palvelee yksityisiä, urheiluseuroja sekä yrityksiä liikkujien iästä, taitotasosta tai urheilulajista riippumatta. 

Kenguru Pro -telineet ovat monipuolistaneet YouMoven tarjontaa street workout -kurssien muodossa. Telineet ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Telineillä on nähty näyttäviä Red Diamond Bars street workout -joukkueen esityksiä ja suunnitelmissa on myös järjestää Street Workout -kilpailuja.

Superpark teline 1.JPG

Super Park Jyväskylä - Aktiviteettipuisto

​Koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä.

Radiomäen telineet Lahdessa

Lahden Kaupunki

​120 000 asukkaan Lahti on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Urheilukaupunkina arvostettu Lahti tunnetaan kansainvälisesti myös ympäristö- ja muotoiluosaamisesta sekä korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn