Miksi SofSurfaces?

Turvallisuus

Oletko huolissasi putoamisen turvallisuudesta, liukastumisista tai kovasta käytöstä? Luota SofSurface:n laajaan tuotevalikoimaan suojelemaan sinua ja asiakkaitasi. DuraSAFE leikkikenttälaatat on suunniteltu todelliseen leikkikäyttöön ja suoriutuvat putoamissuojasta paremmin kuin kilpailijat.

Kestävyys

Kaikki SofSurfaces laatat on rakennettu kestämään kovimmissakin oloissa. Oli kyseessä sitten pohjoisen ankara talvi, aavikon polttava kuumuus tai jatkuva väärinkäyttö fitness-salissa, SofSurfaces laatat on tehty kestävästä rekonstroidusta kumista mikä tekee niistä kestävän kaikissä sääolosuhteissa. DuraTRAIN kumilaatat kestävät painojen toistuvat putoamiset ja pomput.

Design

SofSurfacella arvostamme kumilaattojen kauneutta ja monipuolisuutta. Aloitamme ”plus” ja ”premium” -väritarjonnalla ja tarjoamme interaktiivista suunnitteluohjelmaa luomaan lähes loputtomasti kustomoituja väriyhdistelmiä, designeja ja kuviointeja.

Pitkäjänteisyys

Kaikki SofSurfaces tuotteet on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. SofSurfaces kumilaatat antavat maksimaalisen suorituskyvyn minimaalisella kuormalla. Sertifioiduilla asentajillamme on laaja tehdaskoulutus takaamassa asennusprosessin vastaavan korkeimpia standardeja. 

Vähäinen ylläpito

Kun SofSurfaces laatat on asennettu, sinun tarvitsee enää nauttia niistä. Laatoista on helppo pitää huolta ja puhdistaa, sillä SofSurfaces laatat on taattu kestämään minimaalisella ylläpitohoidolla. Kaikki SofSurfaces tuotteet on varustettu toimialan parhaalla takuulla.
WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn