KENGURU PRO

Telineet

Asiakkaamme

KUNTOSALIT

DURATRAIN

Kumilaatta kuntosalille

Monipuoliset ja kustomoidut telineet kuntosalillesi

 

Suomen sääolosuhteiden vuoksi suuri osa liikunnan harrastajista treenaa sisätiloissa ympäri vuoden. Aktiiviset street workout harrastajat odottavat laadukkaita ja monipuolisia Street Workout -telineitä kuntosalien varustukselta. Panostamalla kuntosalisi tarjontaan mahdollistat monipuolisen treeniympäristön kaiken tasoisille harrastajille.

 

Valitse mieleisesi kokonaisuus valikoimastamme tai anna meidän suunnitella puolestasi täysin kustomoitu ja parhaiten toimiva ratkaisu juuri sinun salillesi. 

Turvallisuus ja äänieristys 

Turvallisuus on meille tärkeää. Tästä syystä telineidemme tolpat ovat pyöreät ja tankojen korkeus on käyttäjäryhmän mukaan säädettävissä ja tarvittaessa myös muutettavissa. Kuntosaleille, joissa on tarvetta äärimmäisen hyvälle äänieritykselle ja kestävälle fitness-alustalle, tarjoamme SofSurfaces duraTRAIN Fitnesslaattoja. 

Valmis, yhdistelty tai suunniteltu kokonaisuus

Valitse valmis kokonaisuus tai yhdistele eri valikoimia ja suunnittele itse. Voit myös antaa suunnittelutyön asiantuntijoidemme hoidettavaksi, jolloin ilmoitat vain käytettävissä olevan pinta-alan, tilan korkeuden ja käyttäjäryhmän - ja suunnittelemme ehdotuksen kokonaisuudesta puolestasi! 

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn