Asiakkaamme

KOULUT

Koulujen pihojen ulkoliikuntavälineet kaikkien käytössä

 

Koulujen pihojen ulkoliikuntavälineisiin tulisi panostaa mahdollisimman monipuolisesti. Välituntialueen liikuntavälineet mahdollistavat lasten ja nuorten aktiivisen liikkumisen koulupäivän aikana, kun iltapäivällä ja illalla koulujen pihojen ulkoliikuntavälineet palvelevat kaikkia alueen asukkaita lähiliikuntapaikkana, mikä on ilmainen ja tehokas tapa ylläpitää kuntoa ja hyvinvointia. 

Kustomoidut ratkaisumme soveltuvat näihin molempiin tarkoituksiin erityisen hyvin. Esimerkiksi ratkaisut nuoremmille ryhmille kustomoidaan huomioimalla tankojen korkeus ja asettamalla apinapuut normaalia matalammalle tai valitsemalla nousevat apinapuut. Yläasteikäisille tangot voidaan asentaa korkeammalle, jolloin ne ovat myös aikuisten käytössä 

Suomalaisten nuorten potentiaali street workoutissa

 

Voimme ylpeänä korostaa Kenguru Pro -telineiden tunnettuutta maailmalla siitä, että ne ovat suunniteltu vastaamaan ammattiurheilijatason street workout -harrastajien tarpeisiin - telineitämme on käytetty Street Workoutin MM-kilpailuissa jo vuodesta 2011. Uskomme, että suomalaisissa nuorissa on valtavasti potentiaalia edustaa Suomea tulevaisuudessa tässä lajissa. Mikä olisikaan parempi paikka harrastaa lajia kuin päivittäin koulun välitunneilla? Ammattitason telineiden ansiosta ja lajin suosion kasvun myötä koulut voisivat lisätä street workoutin opetuksen osaksi liikuntatunteja. 

Parkour ja street workout nuorten suosiossa

Sekä street workoutin että parkourin suosio kasvaa tällä hetkellä Suomessa huimaa vauhtia. Valitsemalla elementtejä molemmista telinevalikoimista koulujen pihoille, nuorten monipuolinen liikkuminen välitunneilla lisääntyy. 

Turvallisuus erityisen tärkeää

 

Koulujen pihojen turvallisuus on erityisen tärkeää. Tästä syystä telineidemme tolpat ovat pyöreät ja tankojen korkeus on käyttäjäryhmän mukaan säädettävissä ja tarvittaessa myös muutettavissa. Tarjoamme välituntialueen välineiden turvaksi myös alan turvallisinta SofSurfaces duraSAFE turva-alustaa, jonka standardi on vaadittuakin standardia korkeampi. 

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn