Asiakkaamme

KAUPUNGIT JA KUNNAT

Puistojamme maailmalla jo yli 3500

 

Ulkoliikuntapuisto ja lähiliikuntapaikka ovat kaupungin tai kunnan tarjoamia etuja asukkailleen, joita voivat hyödyntää kaiken ikäiset liikunnan harrastajat. Asukkaan näkökulmasta paras etu on se, että ne ovat ilmainen ja tehokas tapa ylläpitää kuntoa ja hyvinvointia. Erilaiset ryhmät kuten lenkkeilijät, parkour-harrastajat, street workout -harrastajat, lapset, seniorit ja pyörätuolilla liikkujat voivat hyödyntää monipuolista kuntopuistoa. Monipuolisen tarjontamme ansiosta puistojamme on maailmalla jo yli 1600.

 

Telineemme Street Workoutin MM-kilpailuissa

 

Vaikka telineitämme voivat tasosta huolimatta hyödyntää kaikki asukkaat, voimme ylpeänä korostaa Kenguru Pro -telineiden tunnettuutta maailmalla siitä, että ne ovat suunniteltu vastaamaan ammattiurheilijatason street workout -harrastajien tarpeisiin - telineitämme on käytetty Street Workoutin MM-kilpailuissa jo vuodesta 2011. Street workout -harrastajien määrä on ollut maailmalla huimassa kasvussa jo vuosia, mutta Suomeen harrastus alkoi rantautumaan vuodesta 2014, jonka jälkeen suosio on vain kasvanut. Street Workoutin harrastajat ja -ryhmät hyödyntävät kaupungin ulkoliikuntapuistoja useita tunteja päivässä, joten puistoilla on jo tämän ryhmän puolesta runsaasti kysyntää.

Kustomoidut ratkaisut halutuille ryhmille

 

Haluamme huomioida tarjoamissamme ratkaisuissa ja kustomoiduissa puistoissa juuri niitä ryhmiä, joita kaupunki haluaa puistolla tavoittaa. Esimerkiksi ratkaisut nuoremmille ryhmille kustomoidaan huomioimalla tankojen korkeus ja asettamalla apinapuut normaalia matalammalle tai valitsemalla nousevat apinapuut. Lähiliikuntapaikalle lenkkipolun varrelle voidaan valita yksinkertainen kokonaisuus, jossa on vatsapenkki, nojapuut ja leuanvetotanko. Isommille liikunta-alueille voidaan valita mahdollisimman monipuolinen kokonaisuus, jossa on mahdollisuus näihin kaikkiin. Street Workout- ja parkourharrastajille suunnitellaan kokonaisuudet, jotka parhaiten palvelevat näiden ryhmien tarpeita. 

 

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn