Asiakkaamme

MAANPUOLUSTUSVOIMAT

Maanpuolustusvoimat

 

Yli 24 000 alokasta aloittaa joka vuosi armeijan. Jokaiseen varuskuntaan majoittuu siis useampi tuhat sotilasta ympäri Suomen, joiden tulee pitää huolta fyysisesta kunnostaan. Tämä ei ole käytännössä mahdollista, mikäli oikeanlaisia tiloja ei ole tarpeeksi tarjolla. Panostamalla yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin treenivälineisiin saadaan pitkällä aikavälillä paras hyöty kustannuksia sekä fyysista kehitystä ajatellen. 

Kuntotesti 

Tilastojen mukaan varusmiesten kunto on heikentynyt tasaisesti 1975 vuodesta lähtien. Kuntotestiin kuuluu Cooperin testi, etunojapunnerrukset, vauhditon pituushyppy ja istumaannousu eli vatsalihastesti. Kuntotesti uudistettiin 2011 vuonna ja silloin pois karsittiin leuanveto- ja selkälihastestit. Kaikki suoritukset ovat siis puhtaasti kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Eikö silloin kehonpainoharjoitteluun pitäisi löytyä laadukkaat välineet ja tilat, jotta varusmiehet pääsevät harjoittelemaan?

 

 

Kokonaisuudet halutulle kohderyhmälle

 

Kun suuri ihmisjoukko pitää saada suorittamaan samoja harjoituksia samanaikaisesti, tarvitaan tarpeeksi mittavat resurssit yhteisten treenien mahdollistamiseksi. Yksinkertaistetulla, mutta tarkasti suunnitellulla telinekokonaisuudella pystytään mahdollistamaan kymmenien ihmisten yhteistreenit. Tärkeintä on, että kokonaisuudesta löytyy paikat leuanvedolle ja dippipunnerrukselle. Apinapuita voidaan käyttää yhtä hyvin myös leuanvetoon ja tangosta roikkumalla voidaan suorittaa lukuisia erilaisia vatsalihasharjoituksia. Ulkotreenipaikka on hyvä sijoittaa luonnon keskelle, missä on raikas ilma treenaamiseen. Harjoituspaikkaa voidaan käyttää hyväksi kesäisin kun on lämmintä ja yhtä hyvin talvisin kun on kylmä, sillä sotilaiden tulee tottua myös fyysisiin suorituksiin ankarissa olosuhteissa.

 

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn