Asiakkaamme

AKTIVITEETTIPUISTOT

Aktiviteettipuistojen suosio kasvaa

 

Erilaiset aktiviteettipuistot ovat tämän hetken nouseva trendi lapsille, nuorille ja aikuisille. Nämä ryhmät rakastavat temppuilla, roikkua ja kiipeillä telineissä, jotka ovat eri korkeuksilla, joissa voi hyppiä telineestä toiseen ja joista voi suunnitella vaikka kokonaisen kuntoradan. Koska telineemme osat ovat saatavissa 185 eri värissä, telineistä voidaan suunnitella hauska, perinteinen tai todella näyttävä kokonaisuus. 

Jos haluat tarjota asiakkaillesi tällä hetkellä kasvavan lajin street workoutin harrastusmahdollisuutta, olemme tähän ehdottomasti paras vaihtoehto. Telineitämme on käytetty Street Workoutin MM-kilpailuissa jo vuodesta 2011 lähtien, joten street workoutiin suunnitellut kokonaisuutemme vastaavat ammattiurheilijatason standardeja. 

Turvallisuus erityisen tärkeää

Turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Tästä syystä telineidemme tolpat ovat pyöreät ja tankojen korkeus on käyttäjäryhmän mukaan säädettävissä ja tarvittaessa myös muutettavissa. Tarjoamme myös alan turvallisinta SofSurfaces duraSAFE turva-alustaa leikkien turvaksi, jonka standardi on vaadittuakin standardia korkeampi. 

Valmis, yhdistelty tai suunniteltu kokonaisuus

Valitse valmis kokonaisuus tai yhdistele eri valikoimia ja suunnittele itse. Voit myös antaa suunnittelutyön asiantuntijoidemme hoidettavaksi, jolloin ilmoitat vain käytettävissä olevan pinta-alan, tilan korkeuden ja käyttäjäryhmän - ja suunnittelemme ehdotuksen kokonaisuudesta puolestasi! 

                                              Tutustu monipuolisiin valikoimiimme! 

WhatsApp

+358 50 4646 411

OTA YHTEYTTÄ
 
Lähetä tarjouspyyntö

+358 50 4646 411

 

info@kengurupro.fi

Kenguru Pro Finland

 

FI 2779061-2

SEURAA MEITÄ
  • Kenguru Pro Finland Facebook
  • Kenguru Pro Finland Instagram
  • Kenguru Pro Finland YouTube
  • Kenguru Pro Finland LinkedIn
 Facebook   
Instagram 
YouTube 
LinkedIn